Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Επιστρέφει στο FastLane ή στο RAW!

Η WrestleMania είναι όλο και πιο κοντά. Το FastLane αυτή την Κυριακή είναι το μόνο PPV για την έναρξη του δρόμου προς την Mania. Σύμφωνα με πληροφορίες το WWE ετοιμάζετε να φέρει πίσω τον Undertaker στο FastLane ή στο ακόλουθω RAW.


Επιστρέφει σύντομα ο Undertaker

Θα έχουμε πολύ καλύτερη εικόνα για το τι θα δούμε στην WrestleMania μετά το FastLane. Όμως, μπορούμε να περιμένουμε σίγουρα μεγάλα πράγματα από την επόμενη εβομάδα στο πρόγραμμα του WWE.

Η υπόθεση για τον αντίπαλο του Undertaker έχει σπάσει όλα τα νούμερα στο διαδύκτιο. Υπάρχουν τόσες πολλές φήμες σχετικά με αυτόν όπου ούτε εμείς οι ίδιοι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιο συμπέρασμα σχετικά με τον μυστηριώδης αντίπαλό του τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες γνωστής ιστοσελίδας, οι ανθρώποι του WWE έχουν και επίσημα βρει τον αντίπαλο του DeadMan από εχθές το βράδυ. Το μόνο που γνωρίζουμε ως δημοσιογράφοι είναι ότι μιλάμε για κάποιο όπου δεν είναι καν στο ρόστερ.

Ευτυχώς, δεν πρόκειται να χρειαστεί να περιμένετε για περισσότερες πληροφορίες, γιατί ο Undertaker θα επιστρέψει στο WWE τηλεόραση, είτε αυτή την Κυριακή στο "Fastlane" ή το επόμενο βράδυ της Δευτέρας, Raw, για να ξεκινήσει η διαμάχη για Wrestlemania .


Διαβάστε για το ποιος είμαι:



Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE