Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

SmackDown 02/18/2016: Τρέρμα τα γκάζια για FastLane

Διαβάστε τα αποτελέσματα του WWE SmackDown στο ROD.gr. Το επεισόδιο αυτό αποτέλεσε το τελευταίο show ενόψει του FastLane. Τέρμα τα γκάζια ενόψει του FastLane.


Αποτελέσματα WWE SmackDown


Τα κατάφερε πάλι ο Kevin Owens! 



Το show άνοιξε με τους Lucha Dragons να γίνονται ένα με τον Dolph Ziggler έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τους Rusev, Sheamus and Alberto Del Rio. Ύστερα από ένα καλό ματς, για πρώτο τις βραδιάς, ο Kevin Owens που καθόταν στο τραπέζι των σχολιαστών, απέσπασε την προσοχή από τον Dolph και ο Sheamus βρείκε την ευκαιριά να τελειώσει τον show off.

Δεν πάει καλά η ομάδα Sasha - Becky 


Στον επόμενο αγώνα της βραδιάς η Sasha Banks κέρδισε την Tamina σε ένα σχετικά εύκολο και γρήγορο ματς για αυτήν. Στην συνέχεια δέχθηκε επίθεση από την Naomi μέχρι να εμφανιστεί η Becky Lynch για να την βοηθήσει. Αργότερα, η Sasha αντέδρασε πολύ παρορμητικά σπρώχνοντας την Becky λέγοντας πως δεν χρειάζεται την βοήθειά της ενόψει του FastLane.

Νίκη για Jericho, αγώνας την Κυριακή!


Στο επόμενο κομμάτι τις βραδιάς το Chris Jericho κάλεσε έξω τον AJ Styles για να του απαντήση στην πρόκληση για έναν αγώνα την Κυριακή. Τότε, εμφανίστηκε ο The Miz και τον διέκοψε λέγοντάς του πως πρώτα θα πρέπει να περάσει από αυτόν πριν δώσει την τελική του απάντηση στον Styles. Ο Y2J σημείωσε την νίκη που ήθελε αναγκάζοντας τον Miz σε εγκατάλειψη αγώνα. Λίγα μώλις δευτερόλεπτα αργότερα ο Chris καλέσε έξω τον AJ Styles και απάντηση θετικά στην πρότασή του.

No, no, no...


Λίγο αργότερα, η Charlotte ήρθε στο ring με την Natalya και κατάφερε να την κερδίσει καθαρά. Στην συνέχεια πανηγύρισε με το γνωστό "Yes, yes, yes" του συζύγου της Brie, Daniel Bryan. Αυτή ήρθε στο ring και πανυγήρισε με τον Divas τίτλο στα χέρια της...

Επέστρεψε ο ... Lesnar!


Main event time όμως τώρα και έχουμε τους Dean Ambrose και Roman Reigns να αντιμετωπίζουν τους Dudley Boyz όπου έπαιξαν ως πρώτη φορά ως heels. Ο αγώνας δεν τελείωσε ποτέ αφού ο Brock Lesnar επιτέθηκε στον Dean Ambrose κατά την διάρκεια του ματς. Το show έκλεισε με ένα F5 στον Roman και τον Triple H να εμφανίζεται και να κοιτάει τον Beast βαθιά στα μάτια.

Αποτελέσματα SmackDown:
Οι League Of Nations κέρδισε τους Lucha Dragons & Dolph Ziggler
Η Sasha Banks κέρδισε την Tamina
Ο Chris Jericho κέρδισε τον The Miz
Η Charlotte κέρδισε την Natalya
Dean Ambrose & Roman Reigns VS Dudley Boyz - Ισσοπαλία

Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE