Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Η ανάλυση του RAW 08/02/16: "TheDangerousOne"

Ο καλύτερος αρθρογράφος του ringsofdanger.gr γράφει στο προσωπικό του ιστολόγια για την γενική βαθμολογία του περασμένου Monday Night RAW. Ρεπορτάζ από τον  "TheDangerousOne".


Ο "TheDangerousOne" γράφει για το RAW 08/02/2016

Καταρχάς, το περασμένο RAW θα μπορούσα να πω ότι ήταν κάτι λίγο λιγότερο από ένα μέτριο show. Ευτιχώς για το WWE η απόσυρση του Daniel Bryan έκλεψε την παράσταση και έκανε ελάχιστα πιο ενδιαφέρον το επεισόδιο. Πάμε όμως να τα δούμε όλα από την αρχή του show.

Υπογραφή συμβολαίου ανάμεσα σε Roman Reigns, Dean Ambrose και Brock Lesnar

Πρώτα απ΄όλα, είχαμε την υπογραφή του συμβολαίο από τους Roman Reigns, Dean Ambrose και Brock Lesnar. Θα μπορούσα να πω ότι ήταν αναμενόμενα ύστερα από τις υπογραφές οι Roman και Dean να κολλήσουν τσαμπουκά στον Brock Lesnar. Πράγμα που το έκανε ο Dean Ambrose αλλά και ο Roman Reigns με κάποιον τρόπο. Πραγματικά μ΄άρεσε πολύ που ο Brock τους κανόνισε και τους δύο... όταν άκουσα την μουσική του Triple H ενθουσιάστικα αρκετά καθώς είδα ότι όχι μόνο ο Reigns έχει προηγούμενα με κάποιον τρόπο με τον The Game...

Dolph Ziggler VS Kevin Owens 

Το πρώτο ματς της βραδιάς θα μπορούσα να πω ότι ήταν και το καλύτερο. Dolph Ziggler εναντίον Kevin Owens. Για τρίτο συνεχόμενο RAW βλέπουμε αυτή την μάχη. Πρώτα ο K.O. πείρε την νίκη, ύστερα ο Ziggler και στο περασμένο RAW, πάλι ο Ziggler. Οι δύο τους είναι αρκετά καλοί παλαιστές πάνω στο ρίνγκ και θα μπορούσα να πω πως έχουν αρκετά καλή χειμία μεταξύ τους. Θα μου άρεσε να δω μια κόντρα ανάμεσα τους στο Fastlane αλλά ακόμα περισσότερο στην επερχόμενη WrestleMania 32. Παρόλλ' άυτα, θα πρέπει να περιμένουμε και το επόμενο επεισόδιο καθώς ο Owens ύστερα από την 3η συνεχόμενη του ήττα (Ziggler, Kalisto, Ziggler) βγήκε εκτός εαυτού... Λογικά, πάμε σε κάποια κόντρα...

Charlotte VS Alicia Fox

Στον επόμενο αγώνα της βραδιάς, η πρωταθλήτρια Charlotte κέρδισε εύκολα την Alicia Fox. Τίποτα τα εξαιρετικό... Το WWE έχει ξεμείνει από Divas όπου τα βάζουν με την Charlotte ενώ η Brie Bella θα αντιμετωπίσει την Charlotte για το Divas Championship στο επερχόμενο FastLane. Ελπίζω, και θέλω, να δούμε αλλαγή τίτλου. Πραγματικά βαρέθηκε την Charlotte.

Miz TV... σε HighLight Reel

Στην συνέχεια είχαμε ένα Miz TV όπου είχε καλεσμένο τον Chris Jericho. Επικό. Ο Y2J μετέτρεψε το Miz TV σε HighLight Reel και οι δύο τους αναφέρθηκαν στο ντεμπούτο του AJ Styles όπου κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να κερδίσε και του δύο. Τότε, όπως αναμενόταν, ο AJ Styles ένακε την εμφάνιση του και οι 3 παλαιστές αρπάχτηκαν στα χέρια... Τελικά, ο Styles ήταν αυτός που έμεινε τελικά πάνω στο rings και οι άλλοι δυο απλά αποχώρησαν. Θα ήθελα πάρα πολύ να δω ένα ματς ανάμεσα στους 3 αλλά όσα είδαμε στο SmackDown δεν μου δείνουν περιθόρια να δω τον The Miz στο feud μιας και δεν ασχολήθηκε καθόλου με την κατάσταση.

Bray Wyatt VS Ryback

Πάμε όμως στο 3ο ματς της βραδιάς όπου είχε Bray Wyatt εναντίον Ryback. Εύκολα με στο sister abigel ο Bray πείρε την νίκη απέναντι στον Big Guy όπου στην συνέχεια δέχθηκε επίθεση από όλα τα μέλοι της Wyatt Family. O Ryback αποτέλεσε το τρίτο  θύμα σε τρια επεισόδια από την Wyatt Family. Πρώτα ήταν ο Kane, ύστερα ο Big Show, και τώρα αυτός. Πιθανός αν δούμε άλλο ένα θύμα στο επόμενο επεισόδιο να έχουμε ένα 8 man tag team match στο FastLane. Διαφορετικά αν δεν δούμε τίποτα πιθανόν να δούμε 3 μέλοι των Wyatt να κερδίζουν τους faces. Το πιο λογικό πάντως είναι το pin να γίνει από τον Strowman έτσι ώστε να μπει πολύ δυνατά στην WM32 αν τελικά αντιμετωπίσει τον θρυλικό Undertaker.

Adam Rose VS Titus O'Neil

Στον επόμενο αγώνα, ο Adam Rose πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον φορμαρισμένο τώρα τελευταία Titus O'Neil (δεν είχε τιμωρηθεί ακόμα). Φυσικά, οι Social Outcast έβαλαν και αυτοί το χεράκι τους έτσι ώστε να νικήσει ο Rose.

O Ambrose καλεί τον Brock Lesnar 

Στο επόμενο μέρος της βραδιάς, ο Dean Ambrose σαν ήρωας κάλεσε έξω τον Brock Lesnar λέγοντας του ότι δεν έχει @ρχίδια για να παλαίψει. Παράλληλα ο ίδιος είχε ζητήσει από τον Roman να μην εμφανιστεί καθόλου και να του δώσει την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσει μόνος του. Τότε, ο Brock απάντησε και έκανε τον Dean Ambrose στην κυριολεξία σκόνη με suplex αλλά και με F5. Καθώς λοιπόν οι Beast αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο ο Dean βρήκε την δύναμη να τον ξανακαλέσει. Εκεί, κάνει την εμφάνισή του ο Roman και ο Ambrose βρήκε την ευκαιρία να χτιπήσει τον Brock με ένα low blow. Απότυ καταλαβένουμε η εταιρία θέλει να δίξει ότι και ο Dean Ambrose είναι αρκετά δυνατό για να αντιμετωπίσει τον Brock. Παρόλα αυτά, αν η εταιρεία θέλει να κάνει τον Beast Intercontinental Champion θα πρέπει να το σκευτεί καλύτερο και στον Lesnar αρμόζει μόνο ο παγκόσμιος τίτλος.

Becky Lynch VS Tamina

Αργότερα ακολούθησε άλλο ένα divas match καθώς η Becky Lynch αντιμετώπισε την Tamina με την Sasha Banks να κάθεστε στο τραπέζι των σχολιαστών. Κατά την διάρκεια του αγώνα η Sasha δέχθηκε επίθεση από μια παλία της φίλη, την Naomi. Τότε, η Becky έσπευσε για βοήθεια και τα κατάφερε αλλά όταν γύρισε στο ring, με μια κλωτσία στο κεφάλι από την Tamina, δέχθηκε την ήττα. Οι τέσερις του θα τα πούνε στο FastLane όπου Sasha και Becky θα γίνουν ένα απέναντι στην Naomi και Tamina αντίστηχα.

Dudley Boyz & Usos VS Mark Henry & New Day 

Στην συνέχεια ακολούθησε ένα table match ανάμεσα στους Dudley Boyz και Usos απέναντι στους Mark Henry και New Day. Να πούμε κάπου εδώ ότι και ο Sin Cara επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ύστερα από περίπου 1 μήνα. Στην αρχή όταν άκουσα για το ματς το θεώρησα χαζό αλλά στην συνέχεια κατάλαβα τι ακριβώς ήθελε να μας δείξει το WWE. Κατά την διάρκει του αγώνα ο Mark Henry αποχώρισε από το ring καθώς η New Day του έδινε συνέχεια διαταγές και ως ένας μεγάλος αθλητής που είναι, δεν υπάκουγε εύκολα σε λόγια των συμπαικτών του. Έτσι, οι faces πήραν μια εύκολη και απλή νίκη. Δεν τελειώνει όμως εδώ. Οι Dudley Boyz πραγματοποιούν Heel Turn σπάζοντας τους Jimmy και Jey μέσα σε τραπέζια. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες έχουν ακουστεί πολλές φήμες για push στον Babba Rey. Παρόλλ΄αύτα, εγώ πιστεύω πως απλά το WWE ήθελε να δώσει έναν νέο αέρα στην tag division καθώς τώρα τελευταία έχει πέσει πάρα πολύ.

#ThankYouDanielBryan

Main Event time όμως τώρα όπου έχουμε την απόσυρση από τον Daniel Bryan. Ένα άτομο όπου αγαπήθηκε σαν λίγους από τον κόσμο του WWE αλλά δεν έμεινε στην δράση για όσο καιρό θα ελπίζαμε. Ο Daniel έκανε λόγο ότι ήταν έτοιμος για την επιστροφή του αλλά οι τελευταίες εξετάσεις αναφέρουν πως υπάρχει ένα πρόβλημα στο κεφάλι του και δεν του δείνει περιθώρια να ξανά ασχοληθεί γενικά με την πάλι. Κρίμα! #ThankYouDanielBryan

Match of the Night: Kevin Owens VS Dolph Ziggler



Διαβάστε για το ποιός είμαι:

Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE