Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Ο "TheDangerousOne" απαντά σε ερωτήσεις!

Ο TheDangerousOne απαντά στις δικές σας ερωτήσεις όπου έλαβε μέσω gmail, facebook, αλλά και σχόλια σε άρθρα τα οποία έγραψε ο ίδιος.


O TheDanegrousOne δίνει απαντήσεις

Ποιοί είναι οι 3 αγαποιμένοι σου superstars τώρα αλλά και γενικά. Και μια 1-2 Divas.

Καταρχάς, ας πάρουμε την ερώτησή σου από την αρχή. Οι 3 αγαπημένοι μου superstars γενικά στην ιστορία του WWE είναι οι Demon Kane, Undertaker και Edge. Θεορώ πως και οι τρεις τους ήντουσαν πάρα πολύ καλοί και μας έχουν χαρίσει κάποια φανταστικά ματς. Αυτή την στιγμή, δεν θα μπορούσα να πω ότι είμαι fan κάποιου αλλά πιστεύω ότι μ΄άρεσεουν πάρα πολύ οι Dolph Ziggler, Kevin Owens και Roman Reigns. Σχετικά με τις Divas, αγαπημένη που είναι η Becky Lynch (ως πρώτη) και η Sasha Banks ως δεύτερη.

Ποιόν θα ήθελες για αντίπαλω του Undertaker στην WrestleMania;

Τι να σου πω... σενάρια υπάρχουν πολλά γύρω από το θέμα του αντιπάλου του Undertaker στην φετινή WrestleMania. Μερικά σενάρια αναφέρουν τα ονόματα των Strowman, Seth Rollins, John Cena αλλά και Kevin Owens. Strowman, ίσως... εξάλλου έχουν και μια μικρή αντιπαλότητα με τον Taker. Τώρα, Seth και Cena είναι τραυματίες, δεν ξέρω κατά πόσο γρήγορα θα αναρρώσουν έτσι ώστε να χωρίσουν και ένα feud με τον Undertaker. Kevin Owens, πολύ απλά δεν θα γούσταρα. Θα προτιμούσαν να δω τον K.O. με τον Dolph Ziggler. Τελική απάντηση, Strowman.

Ποιός θα κερδίσε το main event του FastLane;

Πρωσοπικά θα ήθελα να δω τον Roman Reigns να κερδίζει. Πίστευω πως είναι ο κατάλληλος για τον Triple H αφού άλλωστε και οι δυό τους έχουν προηγούμενα... Dean Ambrose σίγουρα όχι... και Brock Lesnar πάλι δεν είμαι σίγουρος. Ίσως δούμε τον Lesnar να κερδίζει γιατί όλη ξέρουμε πόσο πολύ θέλει να επιστρέψει στον θρόνο του. Παρόλα αυτά, θα πρότημου να δω το θηρίο της εταιρίας σε ένα feud με τους Wyatts.

Θα μπει στον story line για τίτλο η Sasha Banks;

Σίγουρα. Προφανός ίσως την δούμε στην WrestleMania ή στο επόμενο PPV από την Mania.

Ποιά πιστεύεις ήταν η καλύτερη στιγμή του Undertaker;

Αγαπημένο μου ματς του Undertaker ήταν όταν αντιμετώπισε τον Triple H με special guest referee τον Shawn Michaels. Ήταν πραγματικά ένας φοβερός αγώνας και για τους 2.

Πιστεύεις πως θα πρέπει να γίνει heel o John Cena;

Κάποια στιγμή στο πολύ βαθή μέλλον ναι. Τώρα όχι. Άλλωστε ο Cena συμμετέχει σε πολλές διαφημίσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς για τα παιδιά με ιδικές ανάγκες. Ενα heel turn θα του χάλαγε όλη την εικόνα.

Ποιό πιστεύεις ότι θα είναι το μέλλον της Wyatt Family;

Θα έχουν την ίδια κατέληξη με τους Nexus. Πιστεύω επείσεις ότι οι Nexus ήντουσαν καλύτερη ομάδα. Λογικά, μέσα στα επόμενα 2 ή 1,5 χρόνια η Wyatt θα έχει χωρίσει...

Ποίοι superstars θα πρέπει να πάρουν push από την εταιρία;

#PushZiggler

Πως άρχισες να βλέπεις WWE;

Όταν το Sporty JR (περιοδικό) άρχισε να έχει κάποιες αφήσες αλλά και άρθρα για το WWE.

Θα συνεχείσουν μαζί οι Dean Ambrose και Roman Reigns;

Θα ήθελα πολύ να δω την επιστροφή των Shields αλλά πιστεύω δεν θα γίνει. Λογικά ναι, θα χωρίσουν. Ίσως το δούμε και στο fastlane αλλά και πάλυ δεν θα μου πολύ άρεσε η ιδέα.

3 superstars όπου θα ήθελες να δεις να κάνουν την επιστροφή τους στο WWE.

- Christian
- Edge
- Rey Mysterio (είναι πολύ κοντά)


Διαβάστε για το ποιός είμαι:


Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE