Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Η ανάλυση του SmackDown 02/18/16 - TheDangerousOne

Ο "TheDangerousOne" γράφει στο προσωπικό του ιστολόγια σχετικά με την ανάλυση του SmackDown όπου αποτέλεσε το τελευταίο επεισόδιο πριν το FastLane.


Ο TheDangerousOne γράφει για την ανάλυση του SmackDown 02/18/16

Καταρχάς θα ήθελα να πω πως το show ήταν πάρα πολύ καλό, και ίσως ήταν και ένα από τα καλύτερα επεισόδιο SmackDown που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Καλό το γεγονός αυτό, θα πρέπει να συνεχείσουμε έτσι καθώς από την άλλη εβδομάδα μετράμε αντίστροφα ενόψει της WrestleMania 32.

Ακόμα μια νίκη για τον Del Rio!

Πρώτο ματς της βραδιάς ήταν ανάμεσα στους Lucha Dragons και Dolph Ziggler απέναντι στην League Of Nation με τον King Barrett όπως πάντα να μην αγωνίζεται. Το ματς αυτό ήταν πιστεύω το 2ο καλύτερο της βραδιάς και αποτέλεσε σχετικά ένα πολύ καλό θέαμα για να ανοίξουμε το SmackDown. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τραπέζι των σχολιαστών καθόταν και ο Kevin Owens όπου αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Dolph Ziggler για το Intercontinental τίτλο. Αυτός έπαιξε μεγάλο ρόλο στο ματς υπέρ της League Of Nation καθώς απέσπασε την προσοχή του Dolph και έτσι ο Sheamus βρήκε την ευκαιρία του να το τελειώσει. Το μόνο που δεν μου άρεσε σε αυτό το ματς ήταν ότι και πάλι ο Alberto Del Rio κέρδισε τον Kalisto σε αυτο το υποτιθέμενο και καλά Feud.

Τα βρήκανε στο τέλος... 

Στον επόμενο αγώνα της βραδιάς γρήγορα γρήγορα η Sasha Banks κέρδισε την Tamina αλλά σύντομα δέχθηκε επίθεση από την Naomi όπου καθόταν ringside. Τότε εμφανίστηκε η Becky Lynch έτσι ώστε να σώσει την "φίλη" της αφού αναμένεται να αγωνιστούν στην ίδια ομάδα στο FastLane. Η Sasha αντέδρασε παρορμητικά θα έλεγα αφού έσπρωξε την Becky λέγοντας πως δεν χρειάζετε την βοήθειά της. Φυσικά, σε ένα backstage segment οι δυο τους τα βρήκανε και είναι έτοιμος για την Κυριακή.

Δέχθηκε την πρόκληση ο Y2J

Στο επόμενο κομμάτι της βραδιάς το Chris Jericho κάλεσε έξω τον AJ Styles για να του απαντήση στην πρόκληση για έναν αγώνα την Κυριακή. Τότε, εμφανίστηκε ο The Miz και τον διέκοψε λέγοντάς του πως πρώτα θα πρέπει να περάσει από αυτόν πριν δώσει την τελική του απάντηση στον Styles. Ο Y2J σημείωσε την νίκη που ήθελε αναγκάζοντας τον Miz σε εγκατάλειψη αγώνα. Λίγα λεπτά αργότερα κάλεσε έξω τον Styles και του είπε ότι τον σέβεται απόλυτα αλλά δεν θέλει να παλέψει μαζί του ακόμα μια φορά. Τότε, ο Styles του επιτέθηκε με απότερο σκοπό να τον κάνει να παλέψει στο FastLane και τα κατάφερα. Ο Jericho δέχθηκε την πρόκληση του Styles.

No, no, no...

Αργότερα η Divas πρωταθλήτρια Charlotte αντιμετώπησε την Natalya και κατάφερε να την κερδίσει καθαρά αλλά ο πανηγυρισμός της όπου ήταν "Yes, yes, yes" δεν άρεσε στην Brie Bella όπου έκανε την εμφάνισή της και αρπάχτηκαν με την Charlotte. Η Brie πήρε το momentum αφού ύστερα από κάποια "Yes Kicks" έκανε την Charlotte να φύγει τρέχοντας από το ring.

F5, και άντε γειά! 

Main event time όμως τώρα και έχουμε τους Dean Ambrose και Roman Reigns να αντιμετωπίζουν τους Dudley Boyz όπου έπαιξαν ως πρώτη φορά ως heels. Ο αγώνας δεν τελείωσε ποτέ αφού ο Brock Lesnar επιτέθηκε στον Dean Ambrose κατά την διάρκεια του ματς. Αργότερα ο Roman χτύπησε τον Brock με ένα Superman Punch και όταν ήταν έτοιμος να τον εκτελέσει με το spear, το Brock κουνήθηκε από το κέντρο του ring και έτσι πέτυχε σχεδόν τον Ambrose. Τότε, ο δεύτερος αντέδρασε και πήγε να χτυπήσει τον αδερφό το πράγμα που δεν το κατάφερε. Το show έκλεισε με ένα F5 στον Roman και τον Triple H να εμφανίζεται και να κοιτάει τον Beast βαθιά στα μάτια. Ήταν αρκετά ωραίο σκηνικό όλο το θέμα. Περιμένω τρομερό αγώνα την Κυριακή.

#MatchOfTheNight: Chris Jericho VS The Miz
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE