Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Η ανάλυση του SmackDown 11/02/16: "TheDangerousOne"

Ο "TheDangerousOne" γράφει στο προσωπικό του ιστολόγιο για την ανάλυση του SmackDown όπου διεξάθηκε αυτή την εβδομάδα και 2 πριν το επερχόμενο Fastlane.


Ο "TheDangerousOne" γράφει στο προσωοπικό τους ιστολόγια για το SmackDown 11/02/2016

Σε γενικές γραμές θα μπορούσα να πω ότι ήτανε αρκετά καλό διότι από το SmackDown δεν περιμένεις και ποτέ τα καλύτερα. Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά.

Αναμενόμενο το αποτέλεσμα, δεν περίμενα και κάτι καλύτερο... 

Πρώτο ματς της βραδιές είχε τον AJ Styles και Chris Jericho απέναντι στους Curtis Alex και Adam Rose της Social Outcast. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το WWE δεν δίνει χρόνο συμμετοχής στον Health Slater καθώς όπως φαίνεται αυτός είναι το αφεντικό στην ομάδα. Τέλος πάντων. Πάμε στο ματς τώρα. Δεν ήτανε απόλυτα ένα καλό ματς καθώς σίγουρα όλος ο κόσμος περίμενε την νίκη των faces. Το ματς ήταν εντελώς αδιάφορο σε γενικές γραμμές αφού οι Styles και Y2J μας έκαναν απλός μια επίδηξη υψιλής τεχνικής για το τι εμπρόκιτο να δούμε λίγο αργότερα στην συνέχεια. Όπως και ν΄άχει, ξαναλέω ότι θέλω να δω τον Slater να αγωνίζεται και όχι απλός να κάθετε και να λέει διάφορα στο μικροφωνο.

Τέλος... τα τραπέζια! 

Στην συνέχεια ακολούθησε ένα segment από τους Dudley Boyz όπου αναφέρθηκαν στον κόσμο του WWE σχετικά με αυτούς. Πλέον ως heels οι Dudleys μίλησαν για πολλές αλλαγές καθώς δήλωσαν ότι δεν θα ξαναδούν τους 23 φορές ομαδικούς πρωταθλητές να ασχολούνται με τραπέζια. Θα μπορούσα να πω ότι αυτό το συγκεκριμένο heel turn μου άρεσε αρκετά καθώς όλοι πλέον βλέπουμε ότι το tag division χρειάζεται να μας δώσει κάτι καινούργιο. Κάθε εβδομάδα έχουμε το ίδιο πράγμα. Usos εναντίον The New Day. Καντάντισε βαρετό και ευτυχώς για τους σεναριογράφους όπου το κατάλαβαν έτσω και αν είναι αργά. Πιστεύω πως οι Dudley Boyz θα δώσουν και πάλι νέα φρασκάδα και αξία στους ομαδικούς τίτλους.

Νίκη για την Sasha Banks. Αρκετά καλό ματς. 

Στον 2ο αγώνα της βραδιάς είχα ένα Divas Match όπου η Sasha Banks αντιμετώπισε την πρώην φίλη της Naomi. Το ματς μου άρεσε αρκετά καθώς είδα την Sasha παρακαλώ όχι μόνο να παίρνει νίκη αλλά να δίνει και ένα απίστευτο kick στην Tamina όπου βρισκόνται ring side και ασχολούταν με την Becky Lynch όπου βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών. Οι τέσσερίς τους θα τα πουμε σε μια εβδομάδα στο FastLane...

Τα κλασικά για τους Wyatts... 

Αργότερα εμφανίστηκε η Wyatt Family και έκανε ένα segment, όπως κάνει και κάθε εβδομάδα άλλωστε και αναφέρθηκε στα θύματά της όπου έχει βγάλει εκτός στα τελευταία 3 Monday Night RAW. Λογικά θα υπάρξει και ακόμα ένα αύριο, έτσι ώστε να οδηγηθούμε σε ένα tag team match στο FastLane. Ότι και να γίνει οι Wyatts δεν θα πρέπει να μείνει εκτός PPV...

Τίποτα απολύτος... για να μαζέψουν το πράγραμμα...

Στην συνέχεια είχαμε ένα τελείως βαρετό ματς καθώς οι Lucha Dragons και Neville κέρδισαν μέσα σε 3 λεπτά τον Stardust και τους Accessions. Το ματς αυτό πιστεύω μπείκε απλός στην κάρτα έτσι ώστε να γεμίσουν τον χρόνο αφού υπήρχε σχεδόν ένα ακόμα 45' πριν το τέλος του επεισοδίου.

Πείρε την ρεβάνς ο Chris Jericho απέναντι στον AJ Styles! 

Main Event Time όμως τώρα και έχουμε το ματς που όλοι ματς ίσως περιμέναμε εδώ και μια εβδομάδα όπου ο Chris Jericho κέρδισε ύστερα από ένα πάρα πολύ όμορφο ματς τον AJ Styles. Το ματς ήταν εξαιρετικό όπου ίσως θα μπορούσαμε να το είχαμε απολάψει και σε ένα PPV. Ελπίζω, και θέλω άλλωστε, να δω τους δύο να παλεύουν σε 1 εβδομάδα στο επερχόμενο FastLane καθώς πιστεύω πως έχουν πολύ καλή χημεία στο ring και θα μπορούσαν να μας δώσουν ένα αρκετά καλό ματς. Ανάμεσά τους υπάρχει σίγουρα μια κόντρα καθώς ο ένας δεν συμπαθεί καθόλου τον άλλων. Λοιπόν, εύχομαι να τους δω στο FastLane καθώς η σειρά ανάμεσά τους στα ματς είναι μόλις στο 1-1. Άξιζει να σημειωθεί ότι θα ήταν πολύ καλό να συμπεριληφθεί στο ματς (αν γίνει) και ο The Miz καθώς και αυτός έχει προηγούμενα με τους 2....

Match Of The Night: Chris Jericho VS AJ Styles



Διαβάστε για το ποιός είμαι:

Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE