Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Η Wyatt, ο Strowman, και οι άλλοι...

Ο "TheDangerousOne" γράφει στο προσωπικό του ιστολόγιο για την μέχρι τώρα παρουσία του "μαύρου πρόβατος", Braun Strowman, στο WWE.


Ο "TheDangerousOne" γράφει για τον Strowman και το μέλλον του...

Δεν θα μπορούσα να πω πως είμαι ένας fan της Wyatt Family, επόμενος και του Strowman, αλλά θα τολμούσα να πω πως το θηρίο της Familyας, είναι το δυνατό χαρτί της ομάδος. Η μέχρι τώρα παρουσία του Braun στο WWE είναι αρκετά θετική για τα άτομο όπου ασχολούνται με το wrestling.

Θέλω να πιστεύω πώς η Wyatt Family θα λάβει μέρος συμμετοχής στο επερχόμενο FastLane καθώς ο Strowman τουλάχιστον θα πρέπει να μπει στην WrestleMania 32 ως ένα δυνατό όνομα. Πολλές φήμες αναφέρουν πως το "μαύρο πρόβατο" των Wyatts θα τα βάλει με τον θρυλικό Undertaker.

Σίγουρα αυτό θα ήταν αρκετά ένα ενδιαφέρον ματς καθώς για 2η συνεχόμενη χρονιά ο DeadMan θα αντιμετόποιζε ένα από τα 4 πλέον μέλοι της Wyatt Family. Σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού φήμες αναφέρουν πως το αφεντικό της εταιρίας, Vince McMahon, είναι αρκετά θετικός στο ενδεχόμενο ο Strowman να βρεθεί στο ring με τον Taker.

Ποιά είναι η δική μου άποψη, όταν η οικογένια του Bray διαλυθεί (πρέπει κάποτε να γίνει) ο Strowman θα καταλήξει όπως ακριβώς κατέληξε και ένα άλλο βαρί όνομα αυτό του The Great Khali. Παράλληλα, ο μοναδικός των Wyatt όπου θα μείνει στην κορυφή πιστεύω πως θα είναι ο αρχήγος, Bray...

Γενικά, ο Strowman είναι αρκετά καλός αλλά όχι γρήγορος. Πέραση στον κόσμο του WWE έχουν παίκτες όπου δίνουν τρομερό θέαμα και έχουν αρκετές high flying movements...


Διαβάστε για το ποιός είμαι:

Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE