Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

ΟΔΗΓΌΣ: Payback 2016

 
WWE PAYBACK 2016

Διαβάστε μέσω του Rings Of Danger τον οδηγό του Payback 2016 όπου θα πραγματοποιηθεί στις 1 Μαίου. 


World Heavyweight Championship Match

Ύστερα από την νίκη του Roman Reigns στην WrestleMania 32 απέναντι στον Triple H, ο δεύτερος δεν επέστρεψε ποτέ και έτσι, ύστερα από ένα #1  contender match ανάμεσα στους AJ Styles, Cesaro, Kevin Owens και Chris Jericho, o Styles κατάφερε και πείρε την νίκη. 

Intercontinental Championship Match

Θέλοντας να πάρει τον τίτλο του πίσω ο Kevin Owens, ο Shane McMahon τον τοποθέτησε σε ένα #1 contender match ανάμεσα σε αυτόν και στον Cesaro. Ο Ελβετός πήρε την νίκη και τέθηκε σε αγώνα απέναντι στον Champion, The Miz, στο Payback.

United States Championship Match

Πάνω που ο Kalisto έπερνε την μια νίκη πίσω από την άλλη, ο Ryback επέστρεψε σε ένα επεισόδιο του SmackDown για να κερδίσει τον πρωταθλητή. Έτσι, ο θηριόδης παλαιστής κέρδισε ακόμα μια ευκαιρία για τον τίτλο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Women's Championship Match

Αφού η Charlotte είχε τελειώσε όλη την Women Division, πλέον δεν είχε καμία αντίπαλο πράγμα που το πενεύτηκε στο πρώτο της βράδι μετά την WrestleMania. Η Natalya την προκάλεσε σε αγώνα και κατάφερε να την κερδίσει αλλά όχι με τον σωστό τρόπο μιας που ο Ric Flair έκανε την παρεύμβασή του. H Natalya κέρδισε πολύ απλά ακόμα μια ευκαιρία για τον τίτλο της Charlotte.

Singles Match

Ο Chris Jericho κατάφερε και πείρε μεγάλη νίκη απέναντι στον AJ Styles στην WrestleMania 32. Θέλοντας λοιπόν να μας τονείσει πως αυτός είναι ο καλύτερος, ο Dean Ambrose τον διέκοψε πράγμα που ανάγκασε τον Shane McMahon να τοποθετήσει ακόμα ένα ματς στην κάρτα του Payback.  

Singles Match #2

Στο ντεμπούτο του Baron Corbin στο Monday Night RAW, τέθηκε αντιμέτοπως με τον Dolph Ziggler όπου ο αγώνας τους έλειξε ισσοπαλία. Οι δυό τους δεν είχαν πει την τελευταία του κουβέντα ο ένας στον άλλων πράγμα που φαίνηκε στην συνέχεια αφού πραγματοποίησαν επιθέσης ο ένας στον άλλων.  

Singles Match #3 

Πάμε πίσω στο Royal Rumble όπου ο Sami Zyan επέστρεψε και έβγαλε εκτός μάχης τον Kevin Owens. Οι δυό τους έχουν προηγούμενα από την θητία του στο ΝΧΤ και όπως φαίνεται αυτή η κόντρα έχει βουντώσει.

Tag Team Championship Tournament

Αφού πλέον υπάρχουν πολλές ομάδες στο main roster της εταιρίας, η ομαδικοί πρωταθλητές, New Day, έκαναν ένα τουρνουά για να μάθουμε την καλύτερη ομάδα όπου θα πάρει την ευκαιρία για ένα ματς με τους πρωταθλητές. Οι Enzo & Cass μαζί με την ομάδα των Vaudevillians έδειξαν πως είναι οι καλύτερες και κέρδισαν έναν αγώνα ενόψει του Payback για να δούμε ποια ομάδα θα πάρει την ευκαιρία. 

Segment (Control of Monday Night RAW)

Ο Vince McMahon αναμένεται να ανακοινώσει στο Payback ποιό από τα δύο παιδιά του θα πάρει τον έλενχο της εταιρίας. Stephanie McMahon ή Shane McMahon;

Roman Reigns (C) vs AJ Styles - WWE World Heavyweight Championship

 
The Miz (C) vs Cesaro - Intercontinental Championship Match
Kalisto (C) vs Ryback - United States Championship Match
Charlotte (C) vs Natalya - Women's Championship Match
Dean Ambrose vs Chris Jericho - Singles Match
Dolph Ziggler vs Baron Corbin - Singles Match
Sami Zyan vs Kevin Owens - Singles Match
Enzo & Cass vs Vaudevillians - #1 Contender Match (Tag Team)
Stephanie McMahon - Shane McMahon - Shane McMahon - Segment





Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE