Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

SmackDown 04/28/2016: Επόμενη στάση... PAYBACK!

Το τελευταίο επεισόδιο πριν το Κυριακάτικο PPV Payback αποτελεί πλέον κομμάτι της ιστορίας μιας και ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο ως ένα "μπλέ" show. Τέλος η League of Nations!

 


Το show άνοιξε με ένα Segment του WWE World Heavyweight Champion Roman Reigns ο οποίος μίλησε για τον AJ Styles και μάλιστα τον κάλεσε να βγει προς τα έξω. Παρόλ' αυτά, ο The Miz έκανε την εμφάνιση όπου ύστερα από αυτή την συνάντηση οι δύο τους θα λύσουν τις διαφορές του στο main event της βραδιάς.


Πρώτο ματς  της βραδιάς ήταν ανάμεσα στους Cesaro & Kalisto & Sami Zayn αναντίων της League of Nations. Οι «3» πρώτοι κατάφεραν και πήραν μομέντουμ ενόψει της Κυριακής αφού κέρδισαν στον ίσω τελευταίο αγώνα της League Of Nations μιας και οι Rusev & Alberto Del Rio άφησαν τον πρώην πρωταθλητή μόνο του στο ρίνγκ όπου αποχώρησε ύστερα απά λίγο.


 Στην συνέχεια της βραδιάς ο Baron Corbin κέρδισε τον Damien Sandow με σχετική ευκολία....


Στην συνέχεια ο Dean Ambrose παρουσίασε ακόμα ένα Ambrose Asylum, με καλεσμένες τις Natalya και Charlotte όπου μίλησαν για τον αγώνα τους ενόψει του Payback.



 Στην συνέχεια σε έναν πολύ εύκολο αγώνα για να πάρουν μομέντουμ Enzo & Cass, πήραν την νίκη απέναντι στην Social Outcast.


 Λίγα λεπτά αργότερα ο Apollo Crews σε έναν re-match που ζήτησε ο Stardust κατάφερε και συγκέντρωσε ακόμα μια νίκη στο δυναμικό του.


Main Event Time όμως τώρα και έχουμε, Roman Reigns VS The Miz. Ο αγώνας ήταν αρκετά καλός και μάλιστα η πινελιά του AJ Styles να στέκετε μόνος του ringside το έκανε ακόμα καλύτερο. Ο Champion πείρε την νίκη με spear αρά παρόλ΄αυτά, οι Anderson και Gallows πραγματοποίησαν επίθεση στον Roman με τον Styles απλός να κοιτάει την όλη κατάσταση. Οι Usos εμφανίστηκαν για να σώσουν τον Roman και έτσι οι 6 παλαιστές πιάστηκαν στα χέρια μέχρι που ο World Champion έμεινε μόνος του επάνω στο ρινγκ.


Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE